miercuri, 4 iulie 2012

Monitor LED LG IPS226V-PN 21.5 inch 5ms GTG Glossy black


LG Electronics a fost fondata în 1958, parcurgand drumul pana la pozitia de jucator global important in industria dispozitivelor mobile si televizoarelor digitale in secolul 21.

Astazi voi incerca sa va prezint monitorul LG LED IPS226V-PN, un monitor cu panel IPS si diagonala de 21,5" ce poate fi gasit la PcGarage la un pret de 725,46 RON.



Informatii generale.Dimensiune ecran: 21.5
Tip panou: IPS
Raport lungime/lăţime: 16:9
Rezoluţie: 1920x1080
Luminozitate ((cd/m2): 250
Raport contrast: 5.000.000:1
Timp de răspuns (ms): 5
Unghi de vizionare: 178/178
Adâncime de culoare (Număr de culori): 16.7M
Tratamentul suprafeţelor: Anti-Glare,3H

Certificari.

UL(cUL): Da
TUV-GS: Da
Tip-TUVSEMKO: Da
FCC-B,CE: Da
EPA 5.0: Da



1. Descriere produsLG LED IPS226V-PN este un monitor led cu diagonala de 21,5" si rezolutie full hd. Acest monitor vine cu panel IPS, spre deosebire de panelul TN acesta reproduce mult mai bine culorile iar unghiul de vizibilitate este cu mult imbunatatit.

La monitoarele TN atunci cand schimbi unghiul de vizionare se schimba si culorile, devin mai pale jos si putin spre roz sus insa la un monitor cu panel IPS cum este si acest LG imaginile raman la fel de viu colorate la orice grad de inclinatie.

Timpul de raspuns la acest monitor este de 5ms, iar acesta este mentinut constant cu foarte mici deviatii de la valoarea standard. Acest timp de raspuns constant permite vizualizarea scenelor de actiune si jocurilor video cu imagini foarte clare si culori ce par reale. Pe langa asta senzatia de ochi obositi va disparea.

2. MeniuMeniul acestui monitor este unul destul de simplu, monitorul vine cu 7 butoane tactile incluzand aici si butonul de power. Ca sa deschideti meniul puteti atinge oricare din cele 6 butoane din stanga celui de power.
Din meniu utilizatorul poate ajusta oricare din urmatoarele functii :

-Language
-Contrast
-Brightness, 
-Color scheme
-Screen position
-Turn power indicator light off
-Change the volume for the headphone jack.
Cele 6 butoane au urmatoarele functii:
-MENU
-SMART+
-MODE
-AUTO
-INPUT
-EXIT.

3. Functii

Super LED - 
Tehnologia LED faciliteaza luminozitatea crescuta a oricarui continut vizualizat.

Eco Friendly - Tehnologia LED backlight reduce consumul de energie comparativ cu alte monitoare conventionale. Pe langa asta tehnologia LED este prietena cu mediul neavand in compozitie mercur sau halogen.

Mega rata de contrast - Tehnologia mega contrast afiseaza umbre intr-o imagine cu intuneric total, probabil asta fiind cea mai grea afisare a unei umbre.

Dual Web - Functia Dual Web faciliteaza 
multitasking-ul, ecranul se poate separa in doua parti pentru a vizualiza doua pagini simultan.



Modul Cinema - Modul cinema intrerupe orice reclama sau banner de pe internet pentru a te putea concentra pe continutul pe care il vizualizezi.


5. ConcluziiEu unul am fost destul de uimit de toate aceste tehnologii ale monitorului LG IPS226V-PN si il recomand cu placere oricarui utilizator ce are nevoie de un monitor exceptional cu un design uimitor.

2 comentarii:

  1. Si ca mufe de input ? ce are?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si uite ca am fost putin neatent si am uitat sa scriu. Astea sunt: DVI, HDMI, Iesire casti, VGA. Multumesc de atentionare.

      Ștergere