miercuri, 4 iulie 2012

Memorie externa Kingston DataTraveler Micro 16GB




Kingston Digital este liderul mondial in produse de memorie. Acestia produc SSD-uri, stick-uri usb, memorii RAM si carduri de memorie.

Astazi voi incerca sa va prezint DataTraveler Micro, una dintre cele mai mici unitati de stocare usb ce il puteti gasi la PcGarage la un pret foarte accesibil de 39,94 RON.

1.Specificatii
Garantie: 5 ani garantie, suport tehnic gratuit
Simplu: trebuie doar introdus in portul USB
Dimensiuni: 25.6mm x 16.7mm x 8.4 mm
Temperatura de operare: 0° to 60° C
Temperatura de stocare: -20° to 85° C



2.Descriere

DataTravel Mirco este un stick usb de dimensiuni foarte reduse ceea ce ii permite sa fie conectat si pur si simplu "uitat" acolo de utilizator pentru ca nu blocheaza alte porturi USB. Poate fi folosit pe orice dispozitiv ce are un port USB cum ar fi laptop, tableta, pc, player-ul masinii.
Atat de mic si totusi atat de mare, DataTravel Micro are capacitatea de stocare de 16Gb, destul spatiu de stocare pentru filme, fotografii, documente, jocuri, muzica.
Pentru tablete si ultrabook-uri acest stick usb este exceptional, cum spuneam mai sus, poate fi conectat si lasat acolo pentru ca nu incurca cu nimic iar intr-o tableta nu poti lasa un stick usb de 5cm lungime insa acest DataTravel Micro se potriveste perfect.

3.ConcluziiRecomand cu placere acest stick de dimensiuni foarte reduse tuturor ce au nevoie de spatiu mare de stocare dar de un produs mic ca dimensiuni. 16Gb incorporati in 2,5cm, garantie de 5 ani si suport tehnic oferit gratuit fac din acest stick usb produsul perfect pentru oricine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu