joi, 5 iulie 2012

Monitor LED DELL U2312HM 23 inch 8ms GTG black




Cu sediul in Round Rock, Texas, Dell este o companie ce produce monitoare, laptop-uri, switch-uri, periferice, imprimante, tablete si multe altele.

Astazi voi incerca sa prezint monitorul DELL U2312HM 23 inch ce poate fi gasit la PcGarage la un pret de 899,99 RON


1. DescriereDELL U2312HM este un monitor LED cu o diagonala de 23", panel IPS si o garantie de 3 ani ce poate fi prelungita. Panel-ul IPS este una din cele mai importante caracteristici ale acestui monitor. Acest panel poate reda imagini bogate in detalii, culori vii si spre deosebire de panel-urile TN la acest IPS te poti uita din orice unghi si imaginea va fi redata cu mici diferente de culoare, la panel-ul TN imaginea aproape ca nu se vede deloc.Aspectul monitorului este unul placut, un design sobru dar totusi placut, pe langa asta monitorul este mat deci nu se va depune atat de mult praf pe el.
Pe partea din fata gasim sigla DELL si cele 5 butoane clasice (aici fiind inclus si butonul de power care are 2 leduri, albastru-ON, portocaliu-standby)



Cum spuneam DELL U2312HM foloseste tehnologia de iluminare cu LED-uri, acestea consumand mai putina energie si emitand o lumina mai colorata, pe langa asta tehnologia LED este prietena cu mediul neavand in compozitie mercur sau halogen.

Pe partea de conectivitate acest Dell sta foarte bine, avem clasicul port VGA, un port DVi, unul USB si nu in ultimul rand un Display Port.

Inca un plus este posibilitatea montarii pe perete, astfel economisind spatiu pe birou.



2. Imagini ale produsului




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu