luni, 9 iulie 2012

Placa video MSI GeForce GTX 550 Ti OC 1GB DDR5 192-bit

Cu totii am auzit de MSI, astazi voi incerca sa va prezint placa video MSI GeForce GTX 550 Ti OC.
Introducere.



MSI GeForce GTX 550 Ti OC este o placa video pentru
cei ce nu au un buget asa mare dar cu toate astea isi doresc o placa video performanta ce poate rula jocurile noi la detalii bune.

Placa este de dimensiuni destul de reduse, clar o sa incapa in orice carcasa, sistemul de racire este unul dual-slot, evacuarea aerului impins de ventilatorul de 80mm se vrea a fi scos prin fantele de aerisire ale placii dar cea mai mare parte a acestuia este evacuat in carcasa insa asta nu poate fi considerata o problema atata timp cat aveti o carcasa decenta cu un airflow decent.


Alimentarea placii se face cu doar un conector PCI-E deci nu este asa o mare consumatoare de energie.
MSI GeForce GTX 550 Ti OC, vine cu doua porturi VGA si un port mini-HDMI, bineinteles in pachet se va gasi un adaptor de la DVI la VGA si un adaptor mini-HDMI la HDMI, pe langa cele doua adaptoare mai avem manualul de utilizare si un adaptor de la molex la PCI-E.

MSI GeForce GTX 550 Ti OC se descurca acceptabil si in rezolutii fullhd ajutata de procesorul tactat la 950mhz si memoriile la 1075mhz.
 Concluzii.
MSI GeForce GTX 550 Ti OC este o placa de buget, o placa performanta pentru cei cu un buget mai mic ce vor performante, 950mhz la gpu si mai duce putin oc, se descurca si pe rezolutii mari iar racirea este una decenta.
Cum spuneam putin mai sus o recomand tuturor celor ce vor o placa de buget dar in acelasi timp vor si performanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu